Menu
Gildia Pióra na Patronite

ANIOŁY PRZEZNACZENIA

Ja chcę być tego pewien,
że one o nas wiedzą,
że one są tam w niebie
i drogi nasze śledzą.

Dziś wznieś mnie na wyżyny
i chroń od zatracenia,
mój dobry i jedyny
Aniele Przeznaczenia.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących