Menu
Gildia Pióra na Patronite

Schylona głowa

Ja będę patrzył na kartkę
I nic nie napiszę
Wspomnę co mogę
Głowę zniżę
To co czuję to ból
Którego trudno opisać
Więc nic nie napiszę
Tylko posiedzę nad kartką
Zębami zazgrzytam

Patrzę nie widzę bo nie chcę
Nic nie piszę
I nic nie czytam
Jestem dziad zgryźliwy
I pełen złości
A moje dłonie rozkładam
W akcie swej
Przeklętej prawości
Potem odwracam
Jestem sam
W swym mroku
I nie przyjmuję gości

76 517 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!