Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjaźń czy kochanie...

I znów zadaję sobie pytanie,
między spojrzenia włożone,
przyjaźń to jest czy kochanie,
ze snu przypadkiem zbudzone...
♥ ?
I znów zadaję sobie pytanie,
jak nazwać tę chwilę spełnioną,
co myślom już spać nie daje,
oddechu uczuć spragnioną...
♥ ?
I znów zadaję sobie pytanie,
czyje to bicie serca słyszę,
czym jest to przyciąganie,
co budzi zmysłów ciszę..

78 388 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • Władysław Andrzej

    3 September 2012, 12:46

    Zadaję to pytanie , takie są drogi w życiu ułożone z bruku pytań

  • motylek96

    23 January 2011, 13:24

    ...i wciąż to pytanie...a odpowiedz nieraz zostaje nieodgadniona