Menu
Gildia Pióra na Patronite

bardzo niż bardziej

I że mimo odszedłem
zauważyć to możesz
że gdzieś z tyłu tam stoję
Ciebie wspieram i

kibicowałem zawsze Tobie
to nie zawsze okazywałem
bym nie chciał byś upadł nigdy
mój przyjacielu wzleć
na wyżyny wzleć
o ciężkiej nie zapominaj pracy
i o możliwościach otwiera które..

pamiętaj także lecz
że nie dla sztuki ta jest sztuka
dla swego ducha wyrażenia

nie zapominaj o sobie
a bardziej o innych też nie
to robisz dla siebie
ktoś inny odbiera to

i wiedział tylko gdybym
Tobie zdradził sekret
jesteś dalej, choć w drodze
i do Ciebie dalej mi
i im dalej jesteś
bliżej tym

103 928 wyświetleń
1596 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!