Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magnes

Istnie
przedziwny materiał
przyciąga i odpycha
chce spotkania i za chwilę
Odpycha
wyczulony na istnienie drugiego
dziwnymi siłami się posługuje
ustami nie porusza
woli niewidzialne od namacalnego
On
raz naładowany zawsze pozostaje taki sam
zmieniając jedynie kierunek
i zmuszony do odepchnięcia
zawsze na obecność czujny i nieczuły

11 433 wyświetlenia
91 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!