Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Iskrząca słońca łzo
promieniu Boga doskonały
natchnij człowieczą wolę
obejmij wszechświat cały

Fotonie wędrowny pielgrzymie
co błądzisz swym jasnym strumieniem
rozpoznaj właściwą drogę
prawdą oświeć stworzenie

Wiązko tajemna wymiaru
głębino ducha pierwotna
czekamy wielkiego daru
źródła miłością nas obdarz

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!