Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Do zobaczenia "

Irytujące do zobaczenia
Ileż czekać można
Sekundę, minutę, wieki?
Zamykają się powieki me
Nie jest lekko - o nie
Otwieram oczy - by widzieć Cię
Ktoś, kiedyś powiedział, że:
" Za tysiąc lat i jeden dzień "
Więc czekam cierpliwie
Tak jak chce...uczę się ciszy
Łapię tlen w płuca
Oczy otwarte mam...
"Do zobaczenia "
Kolejny dzień - odlicza się
Jeszcze tylko - tysiąc lat...
Uda się

....
11.02.2021
00:30

281 881 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!