Menu
Gildia Pióra na Patronite

w pogotowiu

intuicja nie odpoczywa
twoim życiem żyje
sztuką odczytać impulsy

rozwagę mobilizujesz
noc zarwana
nie dośnisz

witasz świt nadzieją
a nuż szare komórki
wschodzące słońce

olśni

K.A.Sz. 08.07.2015r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    9 July 2015, 19:08

    Elu to mamy podobnie i myślę, że więcej osób też tak ma...perfekt chce... ;)
    Dziękuję za czytanie i słowa...pozdrawiam :)

  • Naja

    9 July 2015, 18:39

    Świetny tekst :-)

    To dokładnie o mnie, gdy mam ważne i niełatwe tematy w pracy... Zasypiam nad ranem i budzę się przed budzikiem, z głową pełną myśli... Często bardzo skutecznych :-)

  • Cris

    9 July 2015, 11:53

    Dziękuję pięknie dziewczyny za zatrzymanie się na chwilę u mnie, za pozostawione słowa..;)
    Życzę Wam by nadzieja nie opuszczała...nigdy.
    Dobrego dnia :)

  • finezja

    8 July 2015, 21:33

    Zawsze mam taką nadzieję. Pozdrawiam.

  • Gaia

    8 July 2015, 16:15

    Co trzyma w pogotowiu tak bardzo, że nawet sen zostawia w pogardzie. Hmm... wyczytuję poświęcenie i ogromny trud, czekający na Godota.

  • miramija

    8 July 2015, 15:24

    Każdy świt daje nową nadzieję... pozdrawiam :)

  • Bogini Twa!

    8 July 2015, 15:04

    Rozwaga i intuicja nigdy nas nie zawiodą, a i szare komórki.. słońce olśni! Trochę zagadkowości jest w tym wierszu, ale uzywasz tak dobrych epitetów i innych srodków poetyckich! Wiersz mi się podoba, bo daje nadzieję - na słońce, które olśni, Pięknie, Cris!

  • Malusia_035

    8 July 2015, 13:03

    słoneczko pobudza do życia ,śliczny przekaz :))

    Pozdrawiam Serdecznie Cris :))