Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukanie miłości

Intensywność emocji dodaje urok życiu
To wyzwanie jest pięknym wyrazem siebie
Spojrzeniem w głąb sentymentalnej duszy
Odkryciem sensu, który jest między słowami

W tym przekonaniu myśli stają się prawdą
Ten obraz wyraża to, co jest niedoskonałe
Każdą nieidealną strukturę naszego ducha
Zamkniętą przed innymi istotę wrażliwości

Ta wątpliwość jest stanem naszego niepokoju
Nic nie zburzy nadziei, która rodzi się w sercu
Cała istota bliskości zaczyna się od zaufania
Wszystko ma swój czas i chwilę zakochania

W tym szalonym świecie szukamy szczęścia
Nigdy nie jest za późno na prawdziwą miłość
Bratnią duszę, która gdzieś naprawdę istnieje
Może mijamy ją idąc ulicą na zakręcie życia
17.05.2020

186 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!