Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po prostu

Inspiracja: Coldplay "Fly on"

Po prostu leć
Rozwiń skrzydła
i wzbij się w powietrze
ponad bezmiar wód i ziemi...

Po prostu skacz
w otchłań spojrzeń
głosów i krytyki
Znajdź szczęśliwy kątek

Po prosty płyń
między ludźmi
między nienawiści gałęziami
Nie bądź prochem, z którego powstałeś

Po prostu żyj
bo nie chodzi o to
by zaledwie istnieć
Szukaj swojej gwiezdnej drogi

Po prostu fruń
wyciągnij rękę ku szczęśliwej gwieździe
złap ją za róg
i nie pozwól zrzucić się na ziemię.

21 549 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
  • RozaR

    29 August 2014, 23:00

    No - dobre .

  • RudaDusza

    21 July 2014, 11:38

    Miło mi, gdy czytam Twoją opinię, dziękuję :)
    Pozdrowienia zwrotne!

  • dana1596

    20 July 2014, 23:05

    nawołujesz do działania:)...i bardzo dobrze, trzeba żyć pełnią, całym sobą, brać wszechświat w dłonie...frunąć (lecieć) ku swojej gwieździe:)...nie ma czasu na wegetację.
    Pozdrawiam RudaDuszo

  • RudaDusza

    20 July 2014, 17:53

    Powtarzam, że jestem kobietą, to nie takie trudne do zapamiętania.
    Po prostu napisałam to, co bardzo dokładnie przemyślałam, więc Twoja teoria jest stuprocentowo chybiona.

  • RozaR

    20 July 2014, 17:29

    Po prostu napisałeś co wymysliłes a nie przemyślałeś/aś