Menu
Gildia Pióra na Patronite

Balast cierpienia

Im trudniej mnie
przekonać do siebie
Tym łatwiej mnie
stracić bezpowrotnie

Odbierając uśmiech
pozostawia się złudę
Moje serce dobrze wie
czym jest podstęp

Szybko się zrażam
nauka daje rezon
Idę drogą krzyżową
cierpieniem naznaczona

Być może to jest
moim przeznaczeniem
A może tylko próbą
wytrwałości ciosem
zwaną

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!