Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Prawda "

Ile prawdy we mnie
Ten się dowiedzieć może
Kto straci mnie z oczu
Zbudowana z kłamstwa?
Żartem podszyta
Ja - Prawda znakomita
Ludzka natura - tworzy potwora
Prawda może być potworna
Jednak jest potrzebna
Dziękujemy za nią
Prawda jest Miłością - kochaną

18.09.2022
22:08

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!