Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ile dla mnie znaczy

Ile dla mnie znaczy
W dźwiękach oddać optymizm
Zachować w jednej kresce
Smutek i radość
Ująć w obiektywie piękno
Mową ciała wyrazić tyle uczuć
Napisać nie tylko w poemacie
Ale i w sercu
Jak sztuka trzyma w ryzach
Równocześnie prowadzi mnie do szaleństwa

2192 wyświetlenia
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!