Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

ile ciebie jest we mnie
- chyba całe mnóstwo

słowa pieszczą słowa
usta chylą się ku ustom
dłonie drżą w chwili dotyku...

- tylko wiatr
spokojnym oddechem ucisza myśli

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących