Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ważne? "

Ile błędów popełnię jeszcze?
Ile mi razy przyjdzie przepraszać?
Nieważne jest to przecież
Ważne że Ty umiesz wybaczać.

06.03.2022
17:49

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!