Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 23 November 2022

idziemy sześć stóp w noc
a do herbaty dodajemy słońce
podchodząc do lustra
zamykamy oczy i widzimy piękno

my, co się topimy w łyżce wody
a pływamy w przestworzach

14 060 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących