Menu
Gildia Pióra na Patronite

idź do mnie każdego dnia
biegnij za mną myślami
a jeśli trzeba to skradaj
mi serce garściami

nie gub śladu nie trać
nadziei na żadne z marzeń
goń co twoje dwojgiem sił
zdobędziemy to co nasze

bo pędzę do ciebie
przez labirynt czarnych godzin
widząc czyste słońce jutra
które w tobie dzisiaj wschodzi

21 191 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!