Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Idź dalej przed siebie
Nawet nie wiedząc co cię tam pcha
Liczysz, że znajdziesz szczęście?
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz
Spokoju również nie zaznasz
Demony przybędą w nocy
Rodzice czarnych myśli
Tak.. Czego szukasz przed sobą?
Odpowiedzi na pytanie...
Tak
Twych uczuć dawno już nie ma
Te łzy są puste

1083 wyświetlenia
41 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!