Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Idę patrząc przed siebie...
Kolejny raz potykam się...
Przewracam się...
Ranię się...
Ale podnoszę się i idę dalej...
Idę coraz szybciej...
Zaczynam biec...
Nie patrzę na nic...
Upadam...
Nie podnoszę się...
To już chyba koniec...
Mój koniec...

7334 wyświetlenia
72 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!