Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Idąc przed siebie w żałobnym orszaku
nie wiedząc co było złudzeniem
nie czując już smutnych łez smaku
wspomnienie zostanie wspomnieniem

Nie ukrywajmy skrywanych chwil
to one same nas kiedyś rozliczą
na trumnie związany żałobny kir
słowa smutku przepełnione ciszą

1747 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • Arjata

    24 April 2015, 23:57

    Smutne.