Menu
Gildia Pióra na Patronite

JESTEŚ TY

kejsza777

I ciężko mi jest... bo nie wiem jak powiedzieć, ze podoba mi się
I ciężko mi jest.. gdy pragnę być kimś więcej dla niego
I ciężko mi jest.. kiedy nie mogę normalnie jemu o tym powiedzieć
I mam Go, lecz nie w ten sposób jakbym chciała dlatego ciężko mi jest..
bo dzięki jemu, widze świat w barwach wesołych,
Obawiam się ze to tylko kwestia..
ciężko mi jest, bo nie wiem czy chciałby ze mną oglądnąć wspólnie film

202 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!