Menu
Gildia Pióra na Patronite

aura

i znowu obce twarze
tak bardzo się boi
zapytać czy można
pójść do łazienki

i nic nie rozumie
z medyków bełkotu
i żaden nie poda
mu swojej ręki

płyną w deszczu ludzie
za szpitalnym oknem
może jeszcze wyjdzie
i może też tak zmoknie

27 463 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!