Menu
Gildia Pióra na Patronite

Majowe wspomnienia

I znowu czuję słodkość kwitnącej lipy.
Myślę o niedokończonych zdarzeniach.
Dręczy mnie zapach deszczu na drodze, pusty obraz rozłąki.
Czekam na dziwny splot zdarzeń z mej głowy.
Niedokończony "pomnik miłości"wciąż czeka na swój wyrok.
Kiedy go mijam odwracam wzrok.

129 404 wyświetlenia
1426 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!