Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytania

I znowu cisza rozrywa wszystko
Każda chwila powoduje złość
Kiedy to się zmieni skarbie?
Czy do tego musiało w ogóle dojść?

I znowu niemy krzyk się w głowie odzywa
W oczach Twych blasku chciałbym się ogrzać
Czy wszystko dobrze u Ciebie?
Czy musimy być tak siebie niepewni?

Brak Ciebie jest tak uciążliwy
Chciałbym aby się to zmieniło
Czy jesteśmy w stanie to zrobić?
Czy chciałabyś zmienić to wszystko?

Bądź szczęściem w każdej minucie
Pozwól nam odetchnąć i znowu się uśmiechnąć
Na pewno w to wierzysz jak ja
Czy chcialabys na nowo zbudować nasz świat?

5469 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!