Menu
Gildia Pióra na Patronite

a jeśli jesteś a ja ślepa jestem na ciebie to czy potem ty mnie zobaczysz...?

i tylko nie daj mi proszę w tym chaosie całym
zgubić pewność kruchą

(która prawie żadna)

że odnajdzie się wreszcie
na nowo na wieczność
dusza moja
zbolała

co nie przychodzenia
grzechem

kolana podarła

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • 24 December 2013, 21:38

    Cudne...

  • Gaia

    25 November 2013, 12:03

    pewność jest pewna
    w kruchości ma swą siłę
    i wielkość

    :)

  • 24 November 2013, 00:50

    ... jeśli tylko chcesz...
    :)

  • luterin

    23 November 2013, 18:54

    Miło mi czasem słowem poszumieć...onejko.
    Joanno, Aniu dziękuję.
    Pozdrawiam.

  • Pechowa_

    11 November 2013, 20:08

    Dokładnie.... nie źle zatrzymujesz... ;)
    Pięknie !

  • onejka

    11 November 2013, 16:11

    kto raz zobaczył, bedzie widział zawsze,
    niesamowitymi ścieżkami prowadzisz słowa i tytuły Twoje są jak malutkie wodospady, długo jeszcze szumią delikatnym przekazem :)

    Pozdrawiam :)