Menu
Gildia Pióra na Patronite

I stało się dziś
To co dawało radość zesłało łzy
Nie miało tak być
Czarno-biało , niewyraźnie . Emocje starte na pył

8549 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
  • Cris

    22 November 2015, 02:17

    czasem bywa tak...
    ładnie zapisany żal.
    pozdrawiam.