Menu
Gildia Pióra na Patronite

http://www.youtube.com/watch?v=Dyo4tNwNIvQ

I spraw Boże
niech miłość otoczy mnie delikatnymi płatkami
jak jedwab
otuli

O daj mi znów poczuć
Tak wyraźnie
intensywnie
rozkosznie
Niech wiem, że żyję.

Tak z rozpaczą i utęsknieniem
wyczekuję dnia, w którym zbudzę się
z tej bezdennej
szarej
otchłani osamotnienia

Błagam...

Jeśli prośba ma
nie zgadza się z Twym Wielkim Planem
zabierz choć tę pustkę, ból, strach

Oczyść moją brudną duszę
przygarnij zniszczone serce

Jestem taka krucha...

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • Rozczochrana

    6 January 2014, 21:47

    Dziękuję... :))

  • M44G

    6 January 2014, 21:11

    Ładnie.