Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za szybko...

I rozbiłeś
mnie...
Zostawiając
ciało...
Na
skrzyżowaniu
Miłości
i
Obojętności...
I zapomniałeś...
Zostawiając
jak
pożółkły
liść...
Zapomniany...
I wyrzuciłeś
jak
ogryzek
zespsutego jabłka...
I zabrałeś
mi
końcówkę tlenu...
I teraz
dławię
się wspomnieniami...
Bo połknęłam
je
za szybko...
I pluję krwią
Twoich
smaków...
Bo poczułam
je zbyt szybko...
I
tracę
nas...
Bo minęliśmy
za
szybko...

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • Inel

    29 October 2012, 18:02

    "Na
    skrzyżowaniu
    Miłości
    i
    Obojętności..."

    Wiesz, ja już zamieszkałam na tym skrzyżowaniu. Da się całkiem przytulnie tam urządzić... Doskonale wiem, jak trudno później z radością czekać na kolejny świt...
    Pozdrawiam,
    M. ;)

  • CzerwonaJakKrew

    19 October 2012, 15:35

    Dziękuję, że jesteście...

  • Sheldonia

    18 October 2012, 19:05

    Lubię czuć jak czytam, dlatego wracam do Ciebie.

  • Albert Jarus

    18 October 2012, 15:09

    Da się poczuć ten ból, świetnie napisane...