Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic nie warte

Teksty z obrazami - Nic nie warte - kati75
Nic nie warte - kati75

I nie wiem czego
mi dziś będzie brak

pozostał niesmak twoich słów
lekkość z jaką połamałeś mi
skrzydła choć krwawią
sercu teraz lżej
i jakoś łatwiej oddychać

na nic tysiące chwil
kradzionych momentów nocy
rozmów o niczym i milczenia
może kiedyś za tym zatęsknię

lecz jeszcze nie dziś
dane mi zapomnieć ból
i nie żal mi tych łez przelanych
bo dziś wiem
nie byłeś wart żadnej...
https://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo

65 920 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • 26 August 2020, 17:58

    Ha, ha.

  • kati75

    26 August 2020, 17:56

    No widzisz Adamie to tak jak u większości mężczyzn 🙂jeśli tak to odczytujesz to szanuję twoje zdanie pozdrawiam serdecznie 🙂

  • 26 August 2020, 17:40

    Trochę ten wiersz dwulicowy? 🤔