Menu
Gildia Pióra na Patronite

(NIE!)ostatni raz

i nic więcej nie napiszę
zostawię to rzucę w cholerę
tylko pozwól mi raz jeszcze
zapisać te myśli
na białej kartce
nieśmiertelnego papieru
nieśmiertelnym piórem

i rzucę to w cholerę
jak tylko umrę
bo tam gdzie pójdę
chyba nie ma papieru

19 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!