Menu
Gildia Pióra na Patronite

Toksyczne

I nawet gdy Ty , nie będziesz już chciał gniewem mnie faszerować ... To Ja i tak będę prosiła o Twą uwagę , Bo dla mnie znaczysz więcej ... Niż nie jeden Narkoman by poświęcił , rzucając na wagę ...

459 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!