Menu
Gildia Pióra na Patronite

nadzieja

i nastanie świt
ale wcześniej kór zapiej
nowy dzień
ta sama nadzieja
z którą jestem na ty


Gabriel Radzikowski
Wągroda 22

bratnia mnie dusza
a i siostra moja
trójca
nie przednajświętsza
bo przecież aniołem
nie jestem

i staną nowy świt
z którym
moja nadzieją
w te gnijące liście upadła
znajdując sobie dom

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • yetick

    31 October 2021, 09:16

    O kór zapiej, to było mocne 😉

    od Eneida