Menu
Gildia Pióra na Patronite

I makiem nas zasiał
Świat
Zmysły postradał

Stałam na krawędzi by umrzeć
Wpatrzona w głębokość istnienia
I było widać dno

Wiatr wiejący w twarz
Rozwidlona droga
By tylko zrobić ten krok
Ostatni

I cicho się zrobiło
Zwolnił czas
Ktoś się pomylił
Nie miało być tak
Chciałam żyć

Biegnąć
Uciekać

Dziękuję za brak odwagi

18 363 wyświetlenia
147 tekstów
43 obserwujących
  • mercy

    31 March 2011, 20:08

    Bardzo ładny wiersz... Najbardziej podoba mi się :
    "I cicho się zrobiło
    Zwolnił czas
    Ktoś się pomylił
    Nie miało być tak
    Chciałam żyć"
    Pozwolę sobie zabrać... Pozdrawiam.