Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

I kiedy staniesz
u "nieba bram",
zobaczysz światło.
Czy wejdziesz tam?
Rzucisz spojrzenie,
jedno lub dwa.
I będziesz wiedział,
co w duszy gra.
Bez zbędnych pytań
zobaczysz że,
droga do raju
prowadzi cię.

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących