Menu
Gildia Pióra na Patronite

:::::

I kiedy już się zadziało
Tak ciężko uwierzyć, że może być
Wyjście z odmętów bólu
Tylko gdzie tym razem?
Każdy oddech tak pełny myśli
Maluje obrazy na kruchym sercu
I gdy wszystko odejdzie
Tylko one zostaną
Jak rysy na szkle
Bo kiedy nie ma siły już stać
Mówią – klęknij…
A On pomoże Ci powstać

https://www.youtube.com/watch?v=OoYbO46baX4

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Cris

    6 November 2016, 10:14

    Porusza serce.
    Pozdrawiam :)