Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak jakoś...

I gdzieś
tam
nam
jakoś
tak
niewygodnie...

I gdzieś
tu
jakoś
tak
brakuje nam już słów...

I gdzieś
tam
jakoś
tak
kłuje nas
w skostniałych sercach....

Ta miłość...

I gdzieś
tu
jakoś
tak
nieswojo już nam...

I gdzieś
tam
tak
jakoś
dziwnie nam...

I gdzieś tu....
Nie
po
drodze
już nam…

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    10 November 2012, 21:27

    Dziękuję Wam wszystkim za pozostawienie śladu…. :))

  • 31 October 2012, 22:20

    Wyczuwam taką mechaniczność ...
    ... że mówisz / piszesz to z zaciśniętymi ustami ....

    ale to może tylko moje wrażenie

    ogólnie ładne, ale nie tak przekonujące jak wcześniej ...

    Ale i tak zaglądam do Ciebie z przyjemnością ;)

    Pozdrawiam.

  • Gaia

    31 October 2012, 20:14

    Choć to marsz raczej pełen smutku. To uwagę przykuwa właśnie ta rytmiczność.
    Ciekawy pomysł :)