Menu
Gildia Pióra na Patronite

I co wtedy?

Teksty z obrazami - I co wtedy? - exsilentio
I co wtedy? - exsilentio

I co wtedy?

Kiedy zabierają wam wszystko?
A wszystko inne odchodzi?
Co radzicie robić?
Przecież wszystko już prysło.

Na ekranie Neo i zrośnięte usta.
Co jemu radzicie?
Gdy niemo krzyczycie
A wokół przestrzeń pusta..

Dlaczego Wiola nie może się spotkać?
Nic więcej nie chcę prócz prawdy.
Co wtedy zrobiłby z was każdy?
Ot. Tajemnica słodka.

Te słowa do jednej kieruję dziewczyny.
Choć kocham do szpiku,
Miłość nie jest wnykiem.
Proszę o spotkanie i prawdę jedynie.

Quid Quidem

42 058 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!