Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~*Chcę życ*~~

http://www.youtube.com/watch?v=2O9kHA9-Ji8&feature=em-share_video_user

i can't? live -własna interpretacja

Zamknąc w dłoni promień słońca
Kochac w życiu tak do końca
Chciec zrozumiec swoje myśli własny świat
Nie zwątpic w to co dobre jeszcze w sercu mam
Jeszcze czas

Miec nadzieję w szczęściu przetrwac
Stopic lody w ludzkich sercach
Ofiarowac to co cenne w sobie mam
I unieśc się wysoko duszą aż do gwiazd
Bo jeszcze czas

ref
Chcę życ na ile życia starczy
Chce życ, by marzyc i śnic
By byc aniołem w sercach waszych
By byc światłem w smutny czas

Dotknąc nieba hen wysoko
Z bliska przyjrzec się obłokom
Znaleźc miłośc która czeka cicho tam
I kochac tak goraco sercem które mam
Jeszcze raz

ref
Chcę życ na ile życia starczy
Chcę życ,by marzyc i śnic
By byc aniołem w sercach waszych
By byc światłem w smutny czas..

109 621 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • skrobek

    11 November 2012, 19:26

    Trzeba żyć, trzeba. żyć :)
    Szanujmy nasz najcenniejszy dar.
    Wiersz pełen optymizmu, pozdrowionka.

  • Gaia

    11 November 2012, 19:00

    Oj Agnieszko jak ja lubię ten Twój optymizm. Zawsze mnie uśmiecha. Dziękuję i pozdrawiam :)

  • agniecha1383

    11 November 2012, 11:59

    Ale mi się w serduszku błogo zrobiło...świetne Aguś:)pozdrawiam:)

  • czarna mamba

    11 November 2012, 09:13

    hmm wiesz ze to moje klimaty:) nie wiem czemu ta piosenke,ale taka ladnista:)

    http://www.youtube.com/watch?v=EDadO8xKBEQ

    Video EDadO8xKBEQ
  • marka

    11 November 2012, 09:01

    Świetne, druknę i pokażę koleżance. Pozdrawiam ciepluchno...

  • Niezpomniałem

    11 November 2012, 00:27

    I mnie się podoba. dobrej nocy życzę. L.