Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uwielbiam w Tobie...

http://www.youtube.com/watch?v=2wHYnoQGlbU

Namiętność słów gdy szepczesz dobranoc...
muskając leciutko... szyję za uchem.
Jak zwilżasz językiem pierś wyprężoną
wgniatając w dłonie... kolistym ruchem.

Gdy burząc włosy chowasz je w dłoniach.
Jak z błyskiem w oczach poskramiasz ciało
pozostawiając pieszczotę na skroniach
szepczesz że biorąc dajesz... zbyt mało.

Gdy grzesznie pożądasz dążąc do celu
wędrując dłońmi jak... palcem po mapie
i wpijasz wargami trzymając za biodra
a ciało me... prężąc się oddech łapie.

Jak z jękiem... odchylam głowę do tyłu
gdy wchodząc wbijasz się gestem czułości.
Trzymając całujesz... oplatasz mnie dłońmi...
dojrzałość w Twych słowach pełnych miłości.

Co noc... rozkwitam w Twoich ramionach
choć Ona tym samych kolorem... otula.
A słowo... niby te same z ust Twoich
za każdym razem mnie bardziej rozczula.

Dobranoc kochanie...żegnasz zmysłowo...
łapczywość dłoni wyczuwam spragnionych
i znów mnie wprowadzasz w krainę fantazji
tych co przed nami tych...niespełnionych.

Więc mów mi dobranoc... co wieczór.
Bym budząc się z rana wciąż pamiętała
że noc spędzona w Twoich ramionach
była cudowna wręcz... doskonała...

55 170 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • anna kowalczyk

    16 October 2012, 00:36

    ...hmmmm....każdy wers drży w ekstazie...:)

    pięknie...;)

  • 15 October 2012, 17:24

    faktycznie, gorąco..

  • agniecha1383

    15 October 2012, 00:42

    Dziękuję...cieplutko...mam nadzieję ze drgnęły serduszka:)pozdrawiam:)

  • miramija

    14 October 2012, 21:12

    Aż mie ciarki przeszły... cudnie napisane...

  • Gaia

    14 October 2012, 19:50

    Bardzo zmysłowo Agnieszko i z wielką subtelnością.
    Świetny wiersz :)

  • aloya

    14 October 2012, 19:46

    Piękny Agnieszko:))

  • Sheldonia

    14 October 2012, 19:29

    Barrrdzo erotycznie:) Lubię:) I pozdrawiam.

  • agniecha1383

    14 October 2012, 19:22

    Darku...właśnie czystka...nic się nie dzieje aż się prosi by wyśpiewać wraz z Danutą-Gdzie te chłopy:)
    Aguś to wszystko wyszło z łóżeczka wraz ze mną:)Wyleżałam...hi hi szkoda że tylko wiersz:)
    Marjanie ...cieszę się że trafiłam w gust...dziękuję pięknie wszystkim:)

  • słoneczniki

    14 October 2012, 19:22

    Subtelny, piękny, pisany miłością...

  • M44G

    14 October 2012, 19:11

    Zmysłowy erotyk.