Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawdziwa historia

Historia zatacza koło
W prawdzie zawartych jest myśli sporo
Wszystkie znajdują swe ujście w życiu
Jakie toczę po marychy spożyciu
Zatapiam smutki
Aczkolwiek nie w kieliszku wódki
Lecz w wypasionych słowach
Jak w świętych krowach
Podbijam do Boga
Wob

3777 wyświetleń
88 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!