Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez nadziej nie

Historia była taka:
-Nie chciał pokazać ptaka,
lecz ona na ornitologi się nie znała,
małego ptaszka nie wyglądała.
Pokazał jej rogi, rogacza nie pokochała.

129 436 wyświetleń
1427 tekstów
12 obserwujących
  • 24 January 2021, 21:05

    Dobrze ze chociaż rogi pokazał. :)

    • piórem2

      25 January 2021, 16:55

      za duże były by dało się okryć