Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hałas serca którego już nie usłyszysz
Smutny uśmiech - którego nie zobaczysz
Łza której nie wytrzesz nigdy więcej
Kruche i skromne wiersze o których Ci nie powiedziałam....
Za słabe je uważałam, a jednak pisałam
Żałuję - nie tego chciałam
Nie tak miało być...wybacz mi
Nie zapytam Cię nigdy więcej
Jak żyć piękniej...
Nigdy nie usłyszę...
Nie martw się - to nic...wszystko przemija
A w sercu mym znowu zima
Zamknęły się drzwi do ciepła serca
Zgasła po cichu świeczka
Światło które tlenu potrzebowało
Nie wytrzymało - czasu za mało
Cóż zostaje?
Miłość w sercu wielka
Pisanie jako ucieczka ?

10.02.2021
22:38

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących