Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod

Teksty z obrazami - pod - Cris
pod - Cris

gwiezdnym nieba baldachimem
ciepły lekki wiatr niesie woń wspomnień

słyszalne jest rozmazanie uśmiechniętych oczu
przyszła i przeszła sekunda kładzie

cień przemijania
póki szansa spijaj nektar życia

kwitnący barwami wiosny

© Krystyna Anna Szklarczyk
09.06.2020r./04:10

z sieci Google, klavdio---zapach-roz--obraz-aniol

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!