Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla B.

Gwiazdy nade mną, ziemia pod Tobą
Jesteśmy jakby tą samą osobą.
Z poczuciem tęsknoty, w baraku ukojenia
Sucha Twa ziemia, zimna ma ziemia
Słów powiedzianych czasem zbyt wiele
Skamlemy razem - swoi przyjaciele
O tym co stratą, gdy ze sobą gracie
O tym czego chcecie, o tym co macie
Jak kto w tęsknocie przeżywa swą stratę
O tym, że miłość kończy sie szach-matem
Zapamiętajmy, ku swojej przestrodze
Żeby tych wspomnień nie pozostawiać trwodze
Nic nie trwa wiecznie, nie złapiesz wieczności
W cichym zmierzchu światła
Straty cisza
Rośnie

2405 wyświetleń
30 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!