Menu
Gildia Pióra na Patronite

komar

gwałtownie
dlaczego tak?
nie potrzebuję wiele
odpędzasz mnie od siebie
jedna kropla krwi
wystarczy
wieczne życie
- przecież Ty również
za taką samą cenę
chcesz oddychać

metastases

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!