Menu
Gildia Pióra na Patronite

już czas...

gubię się
pomiędzy
słowami , wersami
w labiryncie
naszych odczuć
nie wiem
w którą stronę pójść

a słowa twoje
jak dzikie zwierzęta
przyglądają się
z lękiem
dziwnej istocie
która nosi moje
imię

osacza mnie
papierowy las

a serce szepcze
w ……… drogę
już czas…

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!