Menu
Gildia Pióra na Patronite

Organiście-Onaniście

Grzeszysz miłością
do ciała
własnego
gdy
w deszczu nagość ubrana
pod liśćmi kasztanów.

Odkupiłeś grzechy
od niej
świecąc oczami
prosto w twarz prawdzie.

Daleki ten sen by
zdołał się spełnić...
Przeerotyzowane reklamy
są nudne.

Rozgrzać słowami serca bicie
jak w idealnej formie
upieczone.
I smakuje
o niebo lepiej.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
  • Nutricia

    5 October 2011, 09:53

    Cieszę się, że się spodobał :)

  • czarnulkaa

    4 October 2011, 22:41

    ojjj bardzo bardzo przyjemny ;) zabieram