Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Grawitacja

gromadzisz wrażenia
im więcej - tym wyżej
niebo otwarte nad tobą

stan nieważkości ponosi

potem
ziemia przyciąga i spadasz
najczęściej tam
- gdzie nie chcesz

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!