Menu
Gildia Pióra na Patronite

słowiańska dusza

Teksty z obrazami - słowiańska dusza - motylek96
słowiańska dusza - motylek96

grafitowe niebo
rozświetla kwit paproci
anonim nocy

wianki na wodzie
sen z powiek spędzają
Noc Kupały

wróżby tajemnice odkryją
jaśmin dłonie splecie
wachlarzem kwitnie
kwiat jednej nocy

bezimienne chwasty
zmarszczona kora
stary czlowiek i przyroda

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!