Menu
Gildia Pióra na Patronite

pomieszczenia

Gotykiem odbijasz się
w lustrze
rumieńcem
kwiatem tuszowanych rzęs

Rzeźbię cię
otwartą dłonią
po biodrze
z płatków róży
ocieram
delikatnym westchnieniem
a ty
niewzruszona jak katedra
cieniem spływasz
na moje spojrzenia

marka

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • szaszlyk

    22 January 2014, 19:34

    to jest cudne..

  • LadyDiamente

    29 March 2010, 20:53

    cudowny ! gratuluję :)

    dodaję do zeszytu nawet :)